måndag 20 oktober 2008

Inflyttningsfest

Japp nu bjuder jag in till inflyttningsfest i dagarna tre!!!
Alla som lämnar en kommentar under detta inlägg fram till o med onsdag 22/10 kl: 24,00 är med i utlottningen av ett hemligt scrappaket!!!
Lycka till!
Kram/Mi@

19 kommentarer:

mymlis sa...

Kikar in i ditt nya "hem"! Härligt kort med den lilla Magnolia tjejen! Så söt stämpel! Och fin header du gjort til bloggen. :-)

Madde sa...

kikar in på din "inflyttningsfest" Himla fint kort du har gjort här nedan,passar ju ihop med idén till själva stämpeln(alltså rosa;-) )
Kram madde

Pimmi sa...

Åhh, vad fin bloggen blev, visste inte ens att du hade flyttat. Kortet nrdab var jättevackert, så stilrent Kram emma

Essmo sa...

hallo !
grattis till nya bloggen =)
Supersnygg header!
o jättefint kort!

kram!

Caroline sa...

Jag måste få fråga, jag är precis ny i scrap-världen och undrar vad det är för album ni/du använder när ni gör hela sidor. För mig är det helt obegripligt var man samlar dessa sen - som lösa kort? Du är enormt duktig och kommer garanterat att bli en finfin inspirationskälla!

MalinL sa...

Meh! Nu måste jag ju ändra inne hos mig jue!! :)

Anonym sa...

Kikar in på ditt fantastiska hem...
KANON FINT. Tjejen var så söt du målar så fint....det ser levande ut
Stor kram från
Agneta

Glimmis sa...

Heeeej!
Jättefin ny blogg, tur du tagit steget du kommer märka skillnaden.

Nu ska jag lägga till dig i min lista.

Krams

K sa...

Åh.. inte illa med inflyttningsfest! Tack för inbjudan jag är gärna med :)

lotta sa...

Grattis till den nya sidan.. Jättefina färger och bannern kanon... Blir direktändring i min länklista... Är ju hos dig näst intill daglingen ju. kram kram lotta

HelenaN sa...

Så himla trevligt med en ny blogg, ska genast uppdatera listan på föreningens hemsida :)
Kram,
Helena

bitte71 sa...

Hej där!
Jag råkade ramla in i din gamla blogg och såg att du flyttat idag till blogspot - grattis grattis! Den är mycket enklare att hålla reda på! Och då passar jag ju på att ta en lott givetvis när jag är härinne *fniss*
Vad duktig du är - du har utvecklats enormt!!!!
Ha det gott!
Kram Marie

Catta sa...

Gaaah! Tyckte jag kände igen "Sommarkille", det var ju den jag röstade på !! Tyckte det var så roligt med en som bröt av från det rosa och hade korten på sniskan. Sen är jag ju ett fan av trollsländorna och uppenbarligen av dig ;) Jag köpte det där pappret på träffen, okej att jag liftar?? Kraaam tjejen!

Catta sa...

Oj, oj då, glömde ju berömma headern (underbar!) och gratta till ditt nya krypin. Jag måste utforska min egen blogg lite, för jag har lyckats göra den med stor text helt plötsligt *hmmm* Mystiskt värld datavärlden... KRam!

Liv sa...

Åh, vad spännande! Ny blogg (för mig) och utlottning! Fin sida, jag kommer tillbaka.
Mvh Liv

Anna"meali" sa...

WOW vilken underbar header, jätte kul att du nu använder blogspot. Jag ska genast ändra inne hos mig. Vad fina kort, alltid lika kul att se hur fint du gör.
kram kram!

maarit.hagelberg@hotmail.com sa...

Åh, så trevligt med inflyttningsfest! :-D Jag är ju är och inspireras lite nu och då så det är ju bäst jag lämnar en liten kommentar... :-D *hoppas på vinst* Tack för en MYCKET trevlig pysselhelg! Längtar redan till april...
Kram
/Maarit

Eva sa...

Vilken fin ny blogg! Du kommer att trivas med blogspot, jag har inte ångrat mig alls. Vilken fin header, den blev ju perfekt! Kramiz!

scraploppan sa...

HEJSAN!

Jag tycker din blogg är så fiiin!
Jag håller på att lära mig som du vet, och ja fattar bara hälften, så jag går in på din rätt så ofta för att se hur man "ska" göra ;)
Kramen!