måndag 1 december 2008

Merry Christmas & Julthé

Äntligen kom hon....Merry Christmas Tilda från Magnolia som jag väntat på henne.....det blev liksom kärlek vid första ögonkastet när jag så Magnolias nya julkollektion i slutet av oktober och i lördags flyttade hon äntligen in i min stämpelsamling.
Och jag hann knappt hem och slita plasten av henne innan hon satt på ett kort *ler* hon är bara så fin med sina tags ;-) och papperet från inkido är så juligt o fint.
Inspirationen till detta kort kom vid frukostbordet på lördagmorgon jag tittade mej omkring och myste av mitt pyntade kök som enbart går i rött o vitt med lite gammaldagsa julgardiner.
1:a Decemberkram/Mi@Jag hade redan kaos ett kreativt kaos på pysselbordet och lite spillbitar från kortet så det blev en liten presentpåse med jul thé, kan vara gott att finna till någon thé drickande vän ;-)
Kramiz!!!

7 kommentarer:

Eva sa...

Åh vad fiiint! Kram!

Anna"meali" sa...

Sååå fint julkort. Tycker om färgerna och tildan är så fin.

Essmo sa...

superfint kort! Gillar med det pappret! =)

*fniss* jaaa! vi måste ha himla bra smak du & jag ! ;)

Åååh! Vill ju komma till dig! Fast jag vet inte? slask?! Jag vill ha snööö! Flyttar upp till goa norrland snart! *fniss*
(skall bara övertala resten av familjen)hihi

kram!!!!! =)

Glimmis sa...

Helt lovlie! Hon var väl värd väntan... å en julte påse var ju jättefint.

Kram på dig gumman. //e

MalinL sa...

Åh vad fina!!!

Malin sa...

Underbart kort och jättefin tepåse!!

ha en härlig tisdag!

Kram!

Alli sa...

vad fiffig du är hur kommer du på allting fina saker alltihopa du är jätteduktig att göra kort och alla andra fina saker.
kram/alli