måndag 12 januari 2009

Awards

Har fått två Awards inom kort, är så stolt!
Tack Malin, BellaMio och Lillis!
Jag har svårt att välja ut specifika bloggar o skicka vidare till så jag ger Awarden vidare till Er Alla som är här inne o kommenterar......TACK!Detta är “kriterierna” för denna award! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.


Så här säger reglerna:-De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.-Länka till den bloggen du fick den ifrån.- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.-Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.
Kramar från /Mi@

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

GRATTIS, det var du väl värt : )
Vad kul....
Och 2 stycken dessutom, det ska du vara stolt över, och vilken fin background du har, passar dig perfekt, jag ska läsa vidare, du har ju mer nytt, hihi. Kram kram