tisdag 17 mars 2009

Scrapträff & vinst

Ja då var scrapträffen våren -09 över och jag var totalt slut i både kropp o knopp...... men så mycket jag fick med mej därifrån =)

Först en STOR eloge till pysselkommiteén som lagt ner ett enormt jobb och än en gång lyckats få träffen så proffisionell Ni gör det sååå bra!!!

Nästan 100 pysslare samlade och en hel helg tillsammans.....det som förundrar mej mest är att 100 tjejer kan sitta under samma tak o nästan total tystand råder det är fascinerande *fniss*
Men många glada skratt blev det under helgen o en massa shopping vilket är sååå roligt!!!

Många nya bekantskaer blev det oxå......eller rättare sagt ett ansikte bakom bloggen jag har träffat Catta, Emma/Pimmi, Karro och MajaMelon/Malin sååå roligt att få träffa alla härliga tjejer =)

Jag hade sagt till mej själv innan att jag inte skulle delta i några utmaningar pga att jag har svårt att hantera stressen som blir och då blir blackout i pysselhjärnan....men när jag såg utmaningen som var att inspireras av en bild gick jag igång direkt.

Utmaningen var att inspireras av en bild på en stymorsviol och efter många funderingar fick jag till det....hmmm upptäckte att lila papper inte var det lättaste, men tillslut föll bitarna på plats.

Och det bästa av allt....håll i er nu JAG VANN, tror inte jag fattat det än, det är så många fina kort o LO och alla är verkligen jätteduktiga och det är toksvårt att rösta jag vill ge alla en röst!
TUSEN TACK till alla som röstade på mitt kort ...helt ofattbart!!!!! Och här kommer resultatet.

Jag har lite mer att visa från helgen men det kommer senare i veckan =)
Tack alla härliga o glada pysselvänner för en kononhelg!!!
Gjorde blomman i 3D


16 kommentarer:

Jenny sa...

Stort GRATTIS!!! Jätte fint kort!
Kram

MalinL sa...

Men GUD!! Förstår att du vann för det kortet är ju bara helt FANTASTISKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara så du vet.. :D

viveka sa...

Jag såg kortet på träffen och jag röstade på ditt kort för det stack ut och var klart finaste och det mest annorlunda och mest arbetade kortet av alla förstår att du vann.

Du är en härlig vän mia.
Krma från viveka

Malin sa...

Haha! Det kortet rlstade jag ju oxå på utan att jag visste att det var du!!! Jag trodde det var bebiskortet som du vann med ju!! =D
Tusen tack själv förresten!! Så roligt att få ansikten på er =) Och du är ju lika Go och snäll som jag hade föreställt mig!
Du vet att det är nästan en dödssynd att komma till sundsvall utan att hälsa på mig nu va? ;P

Kram!!

Essmo sa...

Wow! Vilket underbart kort i härliga färger, förstår att du vann med det! Snyggt med 3d-motivet...
låter verkligen som om ni har haft hur kul som helst!

massa kramar!!

ScrapAnga sa...

Grattis gumman!!
Det var du väl värd, jag om ngn som vet vilket problem, hrk, hrk,,,
du hade med pappren, hihi.

Jag är fortfarande helt slut, håller med dig, har haft ont i hela kroppen, hur det nu kan komma sig när man suttit i 1,5 dygn. Hihi

Jag har inte ens orkat lagt in nåt på bloggen, ska föröka idag.

Grattis, grattis och tack för sällskapet i helgen, vi hörs, Kramen

Madde sa...

Fick för mig att jag lämnat en kommentar på detta inlägg...hmm lite förvitrrad är jag nog. Kortet är iallafall helt underbart. Tycker de textstämplarna är sååå fina. Önskar att jag hade kunnat komma på er träff(dock lite lång att åka) för det hade varit så kul att träffa dig för du verkar verkligen vara en underbar människa,tusen tack för alla fina och snälla kommentarer du lämnar i min blogg. och ja du har rätt jag mår mycket bättre nu :-)
Kram madde

Ida sa...

Bebisen är planerad till 19:e Maj. Sen vet man ju inte om det går över tiden eller vill titta ut tidigare. Kortet var väldigt fint och jag gillar hur du gjort blomman 3-D. SEn gillar jag alla dessa stämplar med låttexter. Tyvärr har inte min butik tillgång till dom och jag kanske är lite gammeldags. Men jag gillar att pilla på sakerna innan jag handlar dom. Även om paket på posten oxå är roligt.. Jag ska själv på min första scrpbook mässa i april. Det ska bli spännande.

Glimmis sa...

Hej gumman!

Bidde ingen kommentar igår, blev så trött å slut på, inte för att jag behöver förklara när och varför kommentarerna kommer egentligen... men ja du vet ;)

Kortet är iaf superfint, jag gillar det jättemycket, val av färg är kanon, ideén är super.. ja det är helt enkelt ett superfint kort.

massa superduperkramar till dig //e

A sa...

Oj vilket fint kort som en gräddbakelse kul att du vann ;-)

Kram/ A

HelenaN sa...

Superduperfint kort som du vann med, Mia! Sluta förundras över att du vinner tävlingar - du är superduktig o gör fin-fina kort som många gillar. Sträck på dig och njut istället :)
*kram*
Helena N

annaspyssleri.blogg.se sa...

Snubblade in här a en händelse och kände igen kortet jag var oxå på träffen i helgen och jag röstade på ditt kort men jag missade vem du var.

Vi kanske ses på någon träff framöver vi har träff här i härnösand framöver då är du välkommen ;-)

Hälsningar Anna

Eyovine sa...

GRATTIS!!! Inte alls förvånad att du vann... kortet är ljuvligt!

lillis70 sa...

Jag fattar varför ditt kort vann (utan att ha sett alla andra fina bidrag) men det här kortet är verkligen jätte fint!
Ni verkar ha haft jätte kul på träffen i alla fall :-)

C.HARNESK sa...

Färgerna är toppenfina likaså kortet !
Gillas !
// Mvh Carola

Ika sa...

Hej!

Har ägnat en stund på din blogg.
Såååå duktig du är på att göra kort,helt underbara med mycke dekorationer.

Hittade dej via PyBlo.se

//Ika