lördag 23 maj 2009

Sista minuten

Hade en kortbeställning som gjordes i sista minuten till ett brudpar........så efter jobbet i går hade jag tänkt göra kortet. Men jag var ingé piggelin i går kväll så det blev några timmars sömn efter jobbet istället.
Så först kl 21 hasade jag mej till pysselbordet o 21.45 vad dom här o hämta kortet....till saken ska oxå tilläggas att jag är ingen snabbscrappare =)

Jag fick fota i skymt ljus i gårkväll så färgerna gör sej inte rättvisa....kortet går i vitt, grått o vinrött med röda rosor o stämpeln embossade jag med silver sparkle.....beställaren var såååå tacksam att jag fixade detta med kort varsel och jag blev nöjd att jag kunde skapa så pass trots att jag var vissen =)7 kommentarer:

Essmo sa...

Jättefint kort! Förstår att dom blev nöjda...

Massa kramar!

Cajo sa...

Jag skulle också bli supernöjd över att få ett sånt kort! TÄnk vad du kan!! :-) Allt blir så fint - även fast du inte mår bra!
/Catarina

Madde sa...

Vilket sött kort, den stämpeln är ju så gullig :-)
Kram Madde

ScrapAnga sa...

Jag håller med dig om att man inte ser kortet så tydligt, men ibland är det så, jag är övertygad om att det var fantastiskt IRL. Och du har använt dotspappret igen, de är såå härliga. Dom där stämplarna är ju helfina, och embossade i sparkling kan ju bara bli bra, jag tror jag ska lifta det nu under veckan, har ju födelsedagsfirande igen, vi hörs gumman,
Kramelikramen//Anga

viveka sa...

tusen tack för hjälpen mia kortet var mycké finare i verkligheten än vad det ser ut på bilden embossingen var spersnyggt o dom knallröda rosorna var underbara såg så verkliga ut kortet var lika elegant som brudparet.
hoppas du kryat på dej!
kram7viveka

viveka sa...

förresten vad fint du gjort här inne hur har du fått dit prästkragarna var jättefint o sommrigt =)
kram igen

scraploppan sa...

God kväll!
Hoppas att förkylningen går över snart!
Va fint du har gjort det här inne! Det var verkligen färger man blir pigg av nu i försommartider ;)
Snabbscrappare har du blivit nu oxå, det var verkligen ett dunderkort!
Kram på dig vännen
/// L