onsdag 15 september 2010

Tack

Jag har pysslat igen....är lite inspirerad av Ni som pysslar utan att shoppa. Jag hänger på lite i bakgrunden. Är ju galet vad papper o dekos jag har som bara ligger......nu ska jag pyssla upp lite innan jag shoppar någe mer.....jag försöker iallafall =)

Det blev ett TACKkort jag ska ge bort, gjorde det lite höstinspirerat....jag älskar hösten o dess murriga o härliga färger =) Det är 3D lack på frukterna för att förhöja effekten.

Och ser Ni att jag sytt på kortet, jag är inte bästa vän med symaskinen.....men med lite övning kanske jag får till snitsen framöver....tycker det blir coolt med symaskinen.


12 kommentarer:

viveka sa...

Mia du är så otroligt duktig att få till helheten allt smälter i hop så bra det är en fröjd för ögat att se dina alster. glad att du är tillbaka i scrappningen. jag tittar in i butiken någon dag .
kram viveka

Catta sa...

Läckert blev det! Min svägerska frågade intresserat vad jag hade sytt igår när hon kom förbi." Jamen vad tror du?" sa jag "Papper såklart!" =D
Kram Catta

Catta sa...

Läckert blev det! Min svägerska frågade intresserat vad jag hade sytt igår när hon kom förbi." Jamen vad tror du?" sa jag "Papper såklart!" =D
Kram Catta

bili sa...

Så fint kort :) Motivet, frukter, tycker jag är svårt att hitta i stämplar.

bili sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Pimmi sa...

Viket läckert kort snygga färger och passande papper till stämpeln. Kram Emma

Ellis sa...

Jättefint kort och snygga detaljer! =)
Kram

Catharina sa...

Jättefint kort!Jag gillar också hösten ,inte direkt förfärgerna utan för att det börjar bli mörkt ute och att jag då vill tända ljus och mysa.Ha det gott så länge!
Kram Catharina

Pernol sa...

Jättesnyggt kort i härliga höstfärger! Jag gillar hösten. Det känns så mysigt när man tänder ljus och dricker lite te. Åsså finns ju där mer lust till att scrappa.

Ha det gött!
kramis Pernilla

Jessica - "Jecca" sa...

Vad fint kort du gjort!! Har lite samma situation... en massa papper och dekos, så shoppingförbud är det som gäller ;) Kul att se du hittat inspiration igen, hoppas jag hittar min också snart :)

Britt-Marie sa...

Superfina kort som du har gjort! Jag gillar dem massor!

Kamilla sa...

Miiiiiaaa ♥ så roooligt att du skapar igen, och inte vilket kort som helst, näj du smäller till med ett så vackert kort så man blir alldeles sarlig!!
Så snyggt!!! Och du, du är prinsessa av symaskin, så snyggt blev det :D
Kram kram